Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fiskalizacija

Inspektor otišao sa sladoledom pa zatvorio slastičarnicu zbog računa

Dubrovnik
Grgo Jelavić/PIXSELL
12.07.2013.
u 11:32

Inspektor je u slastičarnici naručio kuglu sladoleda, a kada mu ga je zaposlenica dala i okrenula se da mu preda i račun, on je nestao, a poslije se vratio kako bi napisao kaznu.

Inspektor Porezne uprave u noći otvorenja Dubrovačkih ljetnih igara u slastičarnici je naručio kuglu sladoleda, a kada mu ga je zaposlenica dala i okrenula se da mu preda i račun, on je nestao, a poslije se vratio kako bi napisao kaznu, piše Dubrovački dnevnik.

Prema pisanju tog portala, poreznik je oko 1.30 sati ušao u slastičarnu "Gossip" u vlasništvu predsjednika Ceha dubrovačkih ugostitelja Stjepana Perića te je zatražio kuglu sladoleda. Zaposlenica mu je pružila kornet i okrenula se da bi izdala račun, no kupca više nije bilo. Ostavila je račun na pultu, a nakon nekog vremena sve je račune bacila u koš za smeće.

Nakon toga "kupac" se vratio, no držao je u ruci službenu iskaznicu te ju je optužio da mu nije izdala fiskalni račun. Potom je uvjeravala inspektora da je izdala račun, čak ga je i pronašla u košu za smeće. Bez obzira na sve, inspektor je izdao rješenje o zatvaranju objekta. Nakon što je pregledao snimku s kamere i uvjerio se u nedužnost radnice, vlasnik je jučer ponovno otvorio slastičarnicu, a Poreznoj upravi je najavio žalbu u roku pet dana.

>>Riječki buntovnik digao glas protiv fiskalizac​ije

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije